snusinvigning5snusinvigning

 

 Butiken i Nordby Shoppingcenter öppnas i samarbete med Swedish Match och är en "Shop-in-Shop" lösning på två plan om 110 kvadratmeter med ett snus-lab där kunderna ges möjlighet att lära sig mer om tillverkningsprocessen och blanda sitt eget snus. Johan Orvelin, ser fram emot att kunna vidareutveckla sitt framgångsrika koncept tillsammans med Swedish Match.
    - Snus har blivit en destinationskategori för många utav våra kunder och vi ser ett behov att tillgodose snusarnas krav på kvalitet och information. Genom Svenskt Snus kan vi nu erbjuda snusarna en unik möjlighet att ta del av den svenska snustraditionen och få en personlig vägledning genom det breda sortimentet och på så vis adderar vi ett mervärde för våra besökare, säger Johan Orvelin, ägare Orvelin Group AB.

Joakim Tilly, divisionschef Scandinavia Division Swedish Match, har stora förväntningar på den nya butiken.
   - Det som gör Swedish Match snus unikt är vår höga och jämna kvalitet, vilket är ett resultat av att vi förvaltar ett tvåhundraårigt kulturarv och med den kunskapen kunnat utveckla och erbjuda snus i världsklass. Vi är väldigt stolta över vårt arv och våra produkter och med butiken har vi en möjlighet att bjuda in snusarna till vår värld, säger Joakim.snusinvigning3

 


- I butiken erbjuder vi unika upplevelser för alla besökare som älskar snus. Upptäck och upplev, gör ditt eget snus, lär dig mer om hantverket bakom eller kom hit bara för att koppla av med en kopp kaffe. Svenskt Snus är en plats utvecklad av snusexperter för vuxna snusälskare, säger Cecilia Källbäck, butiksansvarig Swedish Match.

Retailbyrån Workshop fick uppdraget att ta fram butikskonceptet samt tillhandahålla en butiksorganisation för Svenskt Snus på Kungsgatan och fick förnyat förtroende för butiken i Nordby Shoppingcenter.
- Butiken har ett uttryck som bygger på vårt svenska arv och historia och känns skandinaviskt ljus och luftig med en enkel form i design och funktion. Servicegraden är hög, miljön är välkomnande och känns tillgänglig för alla avslutar Kristofer Wanselius, VD Workshop.

Mer om invigningen finns att läsa här:

http://handelsbladet.no/#s-09bc3269f5-a-apnet_spesialbutikk_for_snusere-27f0a4e

http://www.nrk.no/ostfold/her-kan-du-lage-din-egen-snus-1.11646170

 

Fakta:


Butiken har 18 årsgräns för försäljning av samtliga produkter.

Öppettider:
Alla dagar: 10-21

Adress:
Svenskt Snus
Nordby Shoppingcenter Västra
452 70 Strömstad

Telefon:
031-80 72 90

Mail:
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.För ytterligare information, kontakta:

Maja Dahlberg, Communications Manager Swedish Match

tel: +46 8 658 04 38
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.snusinvigning4